Dag 1 Vlissingen

Na een voorspoedige autorit bij ons onderkomen van “Vrienden van de fiets” aanbeland. Welkom geheten door de aardige vrouw des huizes. Snel onze fietsen  afgeladen, onze bagage uitgeladen en het appartementje  bekeken. Daar was niks mis mee; een knus geheel met alle benodigdheden erop en eraan. Nadat we de auto’s hadden verplaatst naar een algemene parkeerplaats zijn we op de bonnefooi bij stralend weer aan onze eerste fietstocht begonnen. Uiteindelijk via een omweg in Middelburg terechtgekomen. Een mooie stad met prachtige gebouwen daterend uit de Gouden Eeuw of nog eerder. Een drukte van jewelste vanwege de weekmarkt met heel veel viskramen. Niet gek natuurlijk voor een plek zo dicht bij zee.
Na een sightseeing Middelburg en dan toch maar een stop voor een bakje Kibbeling weer, vertrouwend op de GPS van Garwin, terug naar Vlissingen gefietst. Omdat vandaag Yvonne het voor het zeggen had, zijn we niet bij het eerste het beste terras aan de haven afgestapt, maar verder gegaan richting Zoutelande om uiteindelijk halverwege af te slaan naar de Boulevard of wat daar voor door moet gaan. Daar hebben we het door Yvonne zo gewenste strandtentje gevonden waar we genietend van het stralend weer een “Trippeltje” ingenomen hebben.
Thuis gekomen hebben we de auto’s verplaatst naar een parkeerplek dichter bij ons verblijf en….wat nog belangrijker was; een gratis parkeerplaats.
Op advies van de onze gastvrouw zijn we naar een Portugees restaurant gegaan, voor een eenvoudig  maar lekkere maaltijd vergezeld van een lekker Portugees flesje witte wijn en rosé.
Daarna in ons appartement nog wat zitten fröbelen op telefoon,tablet en gitaar en nog ff naar het Euro songfestival gekeken om te zien hoe de Nederlandse dames het ervan af brachten. Tsja…., daarna lokte het bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *