Stijlparade

Naast mijn activiteiten als secretaris van de BKV maak ik onderdeel uit van een groepje enthousiastelingen die het onderdeel van de inrichting van het Ploegterrein i.v.m. de Stijlparade (van 17 t/m 29 augustus) voor hun rekening neemt.
Vandaag een definitieve afspraak kunnen maken met Frank Werts, directeur van Diffutherm, voor de tijdelijke opslag van pallets die we gaan gebruiken als “podium” voor de openluchttentoonstelling in het park “Zitten is een werkwoord”. Een gevleugelde uitspraak van Rietveld n.a.v. commentaar op zijn stoelontwerp m.b.t het ontbreken van enig zitcomfort.
Via de Bergeijkse firma Kersten Trading Nederland het benodigde aantal van 200 pallets toegezegd gekregen. Kan dus morgen tijdens de vergadering een deel van mijn taken weer afvinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *