Vrijdag 23 oktober 2020

Vrijdag 23 oktober 2020

De twee voorgaande weken niets over de voortgang van mijn keramische activiteiten geschreven. Daarom heb ik de belangrijkste gebeurtenissen een globale samenvatting op de betreffende lesdagen erbij geschreven.
Er waren weer een aantal slib ontwerpjes gebakken en deze hebben we ter vergelijking van onze drieën (Nelleke, Winnie en ik – eerstejaars) bij elkaar gelegd en er foto’s van gemaakt.
Moet Merel nog vragen of ze de foto’s door wil sturen.
Nelleke ontbrak helaas vanwege de naweeën van een staaroperatie.
Ik heb nog een tweetal nieuwe ontwerpjes op de proefplaatjes uitgewerkt en samen met een vijftal leerharde plaatjes naar de ovenruimte gebracht om gebakken te worden.
Zo’n voormiddag vliegt voorbij.
Thuis moet ik de resterende vrijdagmiddag uurtjes niet vergeten in te halen. Hopelijk blijft het deze week regenen. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om een aantal uren in het atelier door te brengen; dit in relatie tot het aantal klusjes die nog te verrichten zijn in en om het huis.
Woensdag j.l. is het bestelde Infrarood plafond stralingspaneel gearriveerd. Dit heb ik maar meteen boven mijn werktafel in het atelier gemonteerd zodat ik er voortaan warmpjes bijzit op kille en koude dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *