Weekverslag 11 september 2020

11 september 2020
Vanmiddag ben ik naar Arendonk gereden en mij ingeschreven voor de opleiding “Keramiek” Nadat ik mij bij de administratie had gemeld en daar de nodige richtlijnen op papier had meegekregen, ben ik mij even gaan melden bij de docente Merel.
Ik heb haar vrij beperkt verteld wat mijn ervaring met keramiek is, toegespitst op draaiwerk.
Verder heb ik haar de werkelijke reden van mijn inschrijving voor de afdeling keramiek uiteen gezet. Ik gaf aan dat mijn “drive” wat aan het “inkakken” was en dat ik mij met name op de vormgeving wil richten omdat dit bij mij, wat specifiek de keramiek betreft onder ontwikkeld is..
Dat woord “inkakken” was haar vreemd!
Haar uitgelegd dat de laatste jaren mijn inspiratie sterk was verminderd en ik dat graag weer wil oppeppen.
Zij heeft mij de opdrachten voor de komende periode op papier meegegeven met daarbij een lijst met benodigdheden. (zie kopie).
Toch wel een beetje vreemd om na 5 jaar en een 7-jarige studie aan de opleiding Monumentaal / Mixed Media, weer helemaal vooraan te beginnen aan deze opleiding.
Ik hoop van harte dat deze studie mij, voor de toekomstige tijd, veel inspiratie zal bieden om tot goed werk te komen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *